By Design: David Rockwell At The Shed

production design The Shed

For the audience, an ADA-accessible, cascading topography of plywood tiers was created to provide raised standing-room space above the general admission plywood floor. “The fact that the first ticketed event in The Shed was general admission speaks to the kind of democratization that we always envisioned for this institution’s audiences,” notes Rockwell.

By Design: David Rockwell At The Shed
Read more on

Suggested Articles:

The San Jose Vive, in partnership with LJ Productions, has installed a d&b KSL system

SoFi Stadium’s 70,000 Square-Foot first-of-its-kind 4K LED videoboard, and five levels of fascia will give fans an experience to remember

Warehouse area transformed into intimate performance space. Weekly music sessions support entertainment industry professionals