By Design: David Rockwell At The Shed

production design The Shed

“We wrapped the McCourt in plywood, creating a uniform platform for both the audience and the artists. Its visual simplicity is designed to keep the focus squarely on the musicians, without distractions,” explains Rockwell. “The stage itself is a series of four elemental plywood boxes that forms a kind of folly—a simple expression of columns, beams, and planes. The boxes contain sliding doors and platforms that can be adjusted for different performers, making it a rough and ready kit of parts.”

By Design: David Rockwell At The Shed
Read more on

Suggested Articles:

The San Jose Vive, in partnership with LJ Productions, has installed a d&b KSL system

SoFi Stadium’s 70,000 Square-Foot first-of-its-kind 4K LED videoboard, and five levels of fascia will give fans an experience to remember

Warehouse area transformed into intimate performance space. Weekly music sessions support entertainment industry professionals