From Post Office To Performing Arts Center

Zoltan E. Pali, FAIA and his team at Studio Pali Fekete Architects [SPF:a], in Culver City, California, orchestrated the renovation of the 1934 Beverly Hills Post Office into the Wallis Annenberg Center for Performing Arts. [SPF:a] restored the historic building and also constructed an addition to house a 500-seat Goldsmith Theatre.

Watch the video below from [SPF:a] about their work on the Wallis Annenberg Center for Performing Arts.

Wallis Annenberg Center for the Performing Arts from SPF:a on Vimeo.

Hide comments

Comments

  • Allowed HTML tags: <em> <strong> <blockquote> <br> <p>

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
Publish